Til toppen

Betingelser personvern

Betingelser personvern

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Oslo Liftutleie samler inn og bruker personopplysninger.
Oslo Liftutleie, ved administrerende direktør, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Personopplysninger hos www.osloliftutleie.no

Personopplysninger avgis frivillig på nettstedet i forbindelse med besøk i forbindelse med tjenester som påmelding kurs, nyhetsbrev
og andre tjenester. Vi kan kun behandle data der det er gitt samtykke til dette fra hver enkelt besøkende.

Oslo Liftutleie er selv databehandler, og står for utvikling og vedlikehold av nettstedet. Nettstedet driftes av Endeavour Consulting med Linode (www.linode.com) som serverleverandør for www.osloliftutleie.no

Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Kun Oslo Liftutleie, Endeavour Consulting og Linode har tilgang til opplysningene og disse reguleres gjennom en egen databehandleravtale mellom partene.

Kursdeltagere og påmelding

Når du melder deg på kurs lagres informasjonen om hver enkelt kursdeltager inntil 6 måneder etter at kurset er avholdt og de vil deretter slettes fra nettsidens påmeldingsmodul.

Data som registreres er data som er nødvendig for å å avholde kurset, utarbeide fakturainformasjon samt utarbeide nødvendig materiale som kursbevis og diplom. Data som samles inn fra påmeldingen overføres til sentralt register hos Stiftelsen Sentralregisteret (www.SFS.no) slik at diplomer og kursbevis til enhver tid kan hentes ut fra Reginn (www.reginn.no) siden.
Du kan lese betingelsene for databehandling hos SFS her LINK

Data fra påmelding overføres også til interne systemer (CRM) for videre behandling og bruk til nødvendig kommunikasjon videre med kursdeltagerne inntil slik kommunikasjon ikke lengre er nødvendig for å gjennomføre kursene eller kommunisere med deltagere.

Oslo Liftutleie er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger for å gjennomføre booking av møtelokaler, anskaffelse av nødvendig utstyr og foreta og administrere påmelding fra deltakere på Oslo Liftutleie kurs.

Oslo Liftutleie bruker en egenutviklet påmeldingsløsning. I denne løsningen kan du melde deg på kurs og vi innhenter følgende data:

FIRMA:

  • E-post bestiller
  • Firmanavn
  • Org. Nr.
  • Firmatelefon
  • Kontaktperson (first name)
  • Kontaktperson (last name)
  • Tel kontaktperson
  • Fakturareferanse
  • Full fakturaadresse (Adresse, Postnr, Sted)
  • EHF (ja/Nei)

PERSON:

  • Fornavn
  • Etternavn
  • Fødselsdato
  • Portrettbilde
  • Epost
  • Mobil

Personopplysninger for å administrere påmelding slettes seks måneder etter at kurset er avholdt. Informasjon om kurs og eventuelle avholdelse av eksamen overføres til Stiftelsen Sentralregisteret for å kunne reprodusere kursbekreftelser og sertifikater på forespørsel fra deltakere.

Utleie og salg

Informasjon innhentet om personer og selskaper i forbindelse med leie av utstyr eller forespørsel om leie slettes 6 måneder etter at siste leiedag eventuelt dag for forespørsel er passert.
Informasjon fra Utleie overføres til internt CRM system der det oppbevares så lenge det er behov for å kunne utføre de tjenester som kunden er bestilt.

Ved salg overføres data til regnskap for fakturering.

Vi samler inn følgende data på utleie og salg:

Ansvarlig bestiller:

  • Navn
  • Telefon
  • E-post

Informasjon om ordre:

  • Objekt
  • Bilde
  • Dato
  • Ordreadresse
  • Beskjed
  • Antall dager
  • Hvor ofte trenger dere utstyr

Firmaavtale

Data som sendes inn i forbindelse med forespørsel om firmaavtale slettes etter 6 måneder fra siden men hvis man inngår firmaavtale så vil betingelsene som gjelder for denne avtales innebære at man lagrer nødvendig data for å leverer tjenesten man avtaler.

Fakturering

Oslo Liftutleie har behandlingsansvar for behandling av personopplysninger i forbindelse med økonomi, bokføring og betaling fra eller til deltakere og selskaper, inkludert lagring etter bokføringslovgivning.

Nettstatistikk

Oslo Liftutleie samler inn avidentifiserte trafikkdata og statistikk om besøkende på www.osloliftutleie.no. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre og videreutvikle tilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form og inneholder ingen private data om brukeren eller at vi vet hvem denne er. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen avidentifiseres slik at bare de tre første gruppene i adressen brukes til å generere statistikk. I tillegg behandles IP-adressene på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og ikke behandles individuelt.

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics på vårt nettsted. Informasjon fra dette verktøyet utleveres ikke fra Oslo Liftutleie til andre aktører.

Informasjonskapsler

Når du besøker nettstedet www.osloliftutle.no registrerer vi noe informasjon om ditt besøk med en såkalt cookie. På norsk: en informasjonskapsel. Dette er en liten fil som lagres i nettleseren på enheten du bruker.

Informasjonskapselen brukes til å lagre informasjon fra nettstedet vårt, for eksempel om når du besøkte oss sist eller data du skrev inn i en av våre skjema for påmelding eller generelle henvendelser
Informasjon som samles inn på osloliftutleie.no vil aldri bli delt eller solgt. Den kan heller ikke identifisere deg som person, men vil kun bli brukt til å analysere brukeratferd for å forbedre nettstedet vårt gjennom bruk av Google Analytics. Dette er viktig for at nettstedet skal tilby den type informasjon som brukerne ønsker.

Google Analytics samler opplysninger om hvilke sider som blir mest lest, hva besøkende søker etter på osloliftutleie.no m.m. Informasjonen kan ikke spores tilbake til deg. Vi bruker opplysningene til å forbedre og videreutvikle nettsiden vår.

Nyhetsbrev og kommunikasjon med eksisterende kunder

Oslo Liftutleie sender ut nyhetsbrev med nyheter og spesielle tilbud med jevne mellomrom via e-post. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Oslo Liftutleie bruker MailChimp for utsendelse av nyhetsbrev. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre, og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv. Du kan velge å oppgi om du representerer en virksomhet eller er privatperson. Dette gjøres for at vi kun skal sende relevant informasjon.

Hvis du ønsker å se egen data eller endre på disse kan du kontakte oss eller klikke på linken i neste nyhetsbrev for oppdatering av data.

Vi forholder oss i tillegg til Markedsføringsloven §15 og kommuniserer via e-post om tjenester vi tidligere har levert.

E-post

Oslo Liftutleie benytter e-post og telefon som en del av det daglige arbeidet og kommunikasjon med kunder.

Oslo Liftutleie medarbeidere benytter e-post i alminnelig dialog med interne og eksterne kontakter. Ansatte sletter fortløpende meldinger som ikke lenger er aktuelle, og minst hvert år gjennomgå og slette unødvendig innhold i e-postkassen.

Dette gjelder dog ikke e-poster som tilhører saker og dialoger som ikke er avsluttet eller e-poster i ansattes private område eller deres private e-poster.

Ved fratreden slettes e-postkontoene etter 6 mnd, men enkelte relevante e-poster vil normalt bli overført til kollegaer.

Man kan be om å motta kopi av e-poster men materiale man får tilgang til skal ikke krenke andre personers personvernsrettigheter og mottatt data kan bli maskert for å beskytte disse rettighetene.

Rettigheter

Alle har rett på tilgang til på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter personopplysningslovens § 18, 1. ledd. Vi har gitt denne informasjonen i denne erklæringen, og vil henvise til den ved eventuelle forespørsler.

De som er registrert i våre systemer har rett på innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger Oslo Liftutleie ikke har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert. Krav fra den registrerte skal besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager.

 

Henvendelser om personopplysninger hos Oslo Liftutleie kan rettes til andre@osloliftutleie.no