Til toppen

Nå kan du leie Segway hos Oslo Liftutleie

Nå kan du leie Segway hos Oslo Liftutleie

Oslo Liftutleie har valgt å satse på utleie av Segway. Har du et midlertidig behov til et arrangement, har lyst å teste noen dager eller ønsker langtidsleie kan du ta kontakt for å få et tilbud og en demo hos oss.

Segway er et elektrisk, selvbalanserende kjøretøy på to hjul. Segwayen har innebygget computer, tracking system, fartsmåler, balanse-indikator, hastighetsmåler mm. Der er flere gyroskoper innebygget for å holde balansen for deg. Når du lener deg fremover, kjører den fremover. Lener du deg bakover, bremser den. Du svinger ved å bøye styrestangen sidelengs mot den retningen du vil at den skal svinge. Du styrer rett og slett med dine kroppsbevegelser. Det tar kun 20 sekunder å lære seg! – Se mer på: http://osloliftutleie.no/lifter/segway#sthash.Ft3INFFb.dpuf

Segway ble grunnlagt I USA I 1999 av den anerkjente oppfinneren Dean Kamen. Han hadde en visjon om å utvikle et effektivt kjøretøy med null utslipp, som kunne kjøre på fortau og stier og som skulle bruke veldig liten plass og være lette å bruke.

Den første prototype ble presentert på Good Morning America I desember 2001.

I november 2002 ble de første Segway tilgjengelig for kjøp gjennom Amazon.

I mars 2005 kom Segway Cross Terrain modellen (XT) som var beregnet for kjøring i terreng.

I august 2006 introduserte man begrepet «Simply Moving» som skulle bli Segways kjennemerke.

I løpet av tiden mellom 2006 og i dag har Segway blitt et veldig populært produkt og i 2012 kunne man få kjøpt Segway i 80 land i verden og man hadde levert Segway til olympiske leker i Torino og Beijing, samt innledet samarbeid med politiet i flere stater i USA. I dag kan man finne Segway i bruk på flyplasser, som en del av sommerprogrammet i ski anlegg, på lager og mange andre plasser der man trenger og kommer raskt mellom steder.

Segway har funnet mange bruksområder og du har nå mulighet til å leie Segway hos Oslo Liftutleie.

Les mer om Segway og hvordan du kan bruke her: www.segway.com